Een nagelprinter in de salon: Tara Martin vertelt 

Een nagelprinter in de salon? Tara Martin van Ohmynails in Almelo wilde iets wat niemand anders heeft. “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en aparte uitdagingen. Vooral veel jonge, nieuwsgierige mensen willen de printer graag proberen”, licht ze toe. Met de printer kunnen foto’s van kinderen, dieren, geliefden of wat dan ook op de nagels worden aangebracht. 

“Bij de iets oudere generatie merk ik dat ze toch liever bij een neutraal kleurtje blijven.” Tara is nu 2 jaar parttime nagelstylist en heeft haar salon aan huis. “Het begon als een hobby en ik zette nagels bij vrienden en familie, maar van het één kwam het ander.” Tara is altijd druk bezig om zichzelf te onderscheiden. Niet alleen door de aanschaf van een nagelprinter. “Ik ga altijd voor de aparte spullen die andere nagelstudio’s niet hebben. Aparte dingen zoals over de top glitter mixjes, een groot assortiment kleuren en echte slangenvellen.”

Nagelprinter 

De nagelprinter is tot nu toe wel haar meest unieke aanschaf voor de salon. “Ik zag op veel buitenlandse sites de printer.” Maar qua aanschaf valt de prijs niet mee. “Toen zag ik plotseling dat er een printer op Marktplaats te koop stond en heb ik deze aangeschaft. Net in het kerstseizoen en na hard werken kon in ‘m dan eindelijk kopen.” Hoe de printer werkt? “Je zet de printer aan en kijkt wat je op de nagels wil. Je kan kiezen uit heel veel verschillende designs die al in de printer staan of je sluit je telefoon aan en kiest een eigen foto of foto’s van internet.”

Wanneer de klant eenmaal een foto heeft gekozen, plaatst de klant de vinger in het beugeltje in de printer. “Dan maak ik het plaatje passend op de nagel en druk ik op printen. Een lakje erover en de klant heeft een custom nagel zoals niemand anders die heeft.” Tara heeft veel plezier van haar aanschaf en raad het zeker aan voor andere nagelstylisten. “Het is echt een toevoeging in je salon.”

Nieuwe uitdagingen 

Voorlopig is Tara nog niet klaar met extra uitdagingen binnen haar nagelstudio. “Mijn doel is om verder uit te breiden met een leuke winkel erbij. Misschien een eigen make-up of kledinglijn. Op den duur wil ik misschien opleidingen of cursussen geven.” Haar inspiratie haalt ze vooral uit verschillende nagelgroepen op Facebook, maar ook kijkt ze veel op YouTube. “Maar mijn hoofd zit sowieso altijd stampvol met nieuwe ideeën.” 

Als Tara kijkt naar wat er mist in de branche merkt zij dat er een stukje ondersteuning naar elkaar toe ontbreekt. “We moeten het samen doen dus help elkaar. Doet iemand je na? Zie het als een compliment. Je bent een voorbeeld voor iemand. Als tip wil Tara andere nagelstylisten meegeven dat je moet blijven wie je bent. “Je doet het super, laat je niets wijsmaken door anderen. Zie kritiek als een hulpstukje. Iedereen is eens als beginner begonnen.”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Reacties

Reacties zijn gesloten.