66 Inspirerende kerstnagels voor 2021

Kerstnagels 2022

Over een paar weken gaat de kerstdrukte in de salon weer van start. Tijd om nog even wat inspiratie op te doen. Misschien vind je het ook leuk om wat voorbeelden op tips klaar te leggen voor je klanten. Op die manier weten je klanten wat de mogelijkheden zijn en kunnen zij makkelijker een keuze maken. Nailed It Magazine heeft 66 inspirerende kerstnagels voor 2021 voor je op een rijtje gezet!

Kerst nail-art 2021

De trends van dit jaar? We zien zoals ieder jaar voornamelijk veel glitter, goud, rood maar ook kleuren zoals zwart en nude mogen tijdens de feestdagen niet ontbreken. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Wil je graag nog meer verdieping in je vak? Ben jij goed in wat je doet en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Door Nailed It PRO lid te worden, krijg je toegang tot inspirerende artikelen op het gebied van ondernemen, marketing en salonmanagement. Lees meer >>

Heb jij de eerste kerstnagels al gezet in de salon? Of probeer je dit jaar iets nieuws uit? We zien jouw ontwerpen graag terug. Deel ze door ons te taggen op Instagram of Facebook.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.