9x leuke kerstgeschenkjes voor in de salon

Verras en verwen je klanten met feestelijke attenties

Als nagelstylist wil je jouw klanten natuurlijk altijd verwennen. Een behandeling is een moment van ontspanning en mooie verzorgde nagels zijn de beloning. Maar tijdens de kerstperiode kan je het nog net even specialer maken door jouw klanten ook op een andere manier extra te verwennen. Natuurlijk met kleine kerstgeschenkjes! Toon je klanten hoezeer je hen waardeert met attenties die perfect passen bij de feestelijke sfeer. Wij hebben wat ideetjes voor je op een rij gezet.

1.     Zoet doet altijd goed

Bak een batch heerlijke kerstkoekjes en verpak ze mooi in een feestelijke doos of zakje. Zelfgemaakt lekkers verspreidt niet alleen de kerstsfeer, maar is ook net even persoonlijker. Liever niet zelf maken? Kies dan voor een feestelijk verpakt chocolaatje.

2.     Persoonlijke kerstkaarten

Ga creatief aan de slag en personaliseer kerstkaarten met een persoonlijke boodschap om je waardering over te brengen. Een simpele, maar doordachte kerstgroet kan veel betekenen.

ACADEMY

Meer verdieping in je vak? Wil je bijleren op het gebied van marketing, productkennis, veilig werken of hygiëne? Word PRO-member of bekijk het cursusaanbod in onze ACADEMY. Wij zijn er speciaal voor jou als professional.

3.     Kerstboomornament

Koop of maak een klein, feestelijk kerstboomornament. Nog leuker is het als je een knipoog naar nagelstyling kan maken 😉 Op een kerstbal kan je heel creatief zijn!

4.     Theelichtjeshouder

Kerst is het feest van licht en warmte. Kies voor een sfeervolle theelichtjeshouder, bijvoorbeeld in een kerstthema. Deze kleine decoratie voegt warmte toe aan de feestdagen en is tegelijkertijd een praktisch cadeau.

5.     DIY potpourri

Stel zelf een potpourri samen met gedroogde sinaasappelschillen, kaneelstokjes en kruidnagels. Doe het mengsel in een mooi zakje of potje en geef een heerlijk ruikend kerstcadeau.

Slim geven is terug krijgen

Natuurlijk kan je het ook wat commerciëler aanvliegen in deze dagen. Want met slim geven, komt het naar je terug. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

6.     Stijlvolle giftcards

Laat je klanten zelf kiezen met stijlvolle giftcards. Personaliseer ze met feestelijke ontwerpen en bied klanten de mogelijkheid om hun geliefden te verwennen met een salonervaring naar keuze. Een win-win voor jouw salon en je klanten.

7.     Feestelijke nail art workshops

Bied je klanten de kans om hun creativiteit te laten bloeien met feestelijke nail art workshops. Creëer een gezellige en leerzame sfeer in je salon en geef je klanten de vaardigheden om zelf feestelijke nail art te maken.

8.     Nog meer verwennerij

Naast de hierboven genoemde geschenkopties zijn er nog genoeg andere manieren om je klanten te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van speciale kerstbehandelingen of kortingsbonnen voor terugkerende klanten.

9.     Exclusief met kerst

In deze tijd van het jaar zijn er speciale kerstproducten die alleen tijdens deze tijd van het jaar beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan limited edition nagellakken, verzorgingsproducten of accessoires met een feestelijke twist. Bied deze aan, exclusief in deze periode. Hiermee stimuleer je niet alleen de verkoop, maar geef je klanten ook iets bijzonders om naar uit te kijken.

Feestelijke salon

Kerst is de perfecte tijd voor feestelijke versiering en dat maakt jouw salon nóg gezelliger. Pak daarom lekker uit met feestelijke decoratie. Denk aan kerstlichtjes, versierde kerstbomen en subtiele kerstaccenten die de sfeer in je salon verhogen. Bijpassende muziek op de achtergrond maakt het helemaal af.

Conclusie

Als je klanten leuke kerstgeschenkjes geeft, geef je ze niet alleen een goede indruk, maar ook een onvergetelijke ervaring. Door een combinatie van creativiteit en een persoonlijke touch maak je van de ervaring in jouw salon iets feestelijks en bijzonders!

Hi, 👋
Bedankt voor je bezoek!

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.