Tips om bruidsnagels in je salon te promoten

bruidsnagels promoten

 Niets is leuker dan de aanstaande bruid blij maken met een mooie, passende set bruidsnagels. Je levert op die manier een prachtige bijdrage in één van de bijzonderste momenten van haar leven. Het zetten van bruidsnagels draait niet alleen om kwaliteit en elegantie, maar het vraagt ook oog voor stijl. De nagels moeten goed passen bij de jurk van de bruid. Maar hoe kan je bruidsnagels eigenlijk promoten in jouw salon?

Eén van de belangrijkste tips is misschien wel het aanbieden van jouw service. Misschien weten jouw klanten helemaal niet dat ze bij jou terecht kunnen voor deze dienst. Bied bijvoorbeeld een speciaal arrangement aan. Meldt het zetten van bruidsnagels apart op je website met een duidelijke omschrijving en voorbeelden. Maak samples en oefen op vriendinnen en deel deze voorbeelden vervolgens via jouw sociale mediakanalen zoals Instagram en Facebook. 

Wil je graag nog meer verdieping in je vak? Ben jij goed in wat je doet en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Door Nailed It PRO lid te worden, krijg je toegang tot inspirerende artikelen op het gebied van ondernemen, marketing en salonmanagement. Lees meer >>

Trends volgen

Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends in de trouwwereld. Welke kleuren zijn populair, welke stoffen worden er gebruikt en welke nail-art is bijpassend? Je kan je laten inspireren door Pinterest, maar kijk ook eens op één van de tientallen websites en blogs over trouwen of schaf een magazine aan over trouwen. Op die manier ontdek je wat er omgaat in deze wereld en hoe je hier met jouw dienst op kan aansluiten. 

Samenwerken

Wil je het echt naar een hoger niveau tillen? Zoek dan de samenwerking op met andere ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan een bruidsfotograaf of een wedding planner. Maak een mooie folder en laat je contactgegevens achter. Op die manier kan jij je netwerk verder uitbreiden en kunnen andere ondernemers jou in contact brengen met klanten. In ruil voor hun hulp kun je ook wat visitekaartjes van andere ondernemers opnemen in jouw salon.

Bruidsarrangement

We noemden het al even kort, maar je kan natuurlijk ook een speciaal bruidsarrangement aanbieden. Denk hierbij niet alleen aan het plaatsen van gelnagels of gellak, maar denk aan een ultieme ervaring op het gebied van handverzorging. Je kan er ook voor kiezen om een speciaal arrangement samen te stellen voor de bruid en de moeder van de bruid of voor de vriendinnen van de bruid. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.