Vakjury van de Nagelstudio Awards stelt zich voor

Vakjury Award

Je hebt het vast voorbij zien komen: de Nagelstudio Awards. Naast de publieksprijs, waarbij klanten op hun favoriete salon in een gemeente kunnen stemmen, is er ook een Vakjury Award. Deze award staat los van de publieksprijs. De vakjury is samengesteld door Nailed It Magazine en we stellen de leden graag aan je voor!

De vakjury bestaat uit freelance nail educator Nancy Jansen, nail expert Mariana van der Zanden-Sultan en Annebelle Nooteboom, hoofdredacteur van Nailed It Magazine. Het drietal heeft de krachten gebundeld om op die manier een bijdrage te leveren om het niveau in de branche verder te verhogen met de Vakjury Awards. ‘Ik was meteen enthousiast toen ik door de organisatie werd gebeld. Eindelijk is er meer oog en aandacht voor dit bijzondere vak’, zegt Annebelle.

Volgens jurylid Mariana van der Zanden-Sultan zijn de awards een mooie start om te laten zien dat dit vak serieus wordt genomen ‘Goede nagelstylisten, die met hart en ziel dit vak uitoefenen, moeten in the picture staan en zijn een voorbeeld voor anderen en toekomstige generaties’, zegt Mariana.

Mariana van der Zanden-Sultan 

Mariana van der Zanden-Sultan is eigenaresse van groothandel- en opleidingscentrum Nobilis Cosmetics in het Brabantse Reusel. Mariana zit nu zo’n twaalf jaar in het vak en lanceerde in 2022 haar eigen nagelmerk: NailMaster. In 2015 werd zij Nederlands kampioen nagelstyling. Zij won daarnaast meerdere (inter)nationale prijzen op het hoogste niveau voor haar werk als nail artist. 

De nail artist jureerden bij verschillende wedstrijden in binnen- en buitenland en haar wedstrijdteam wist in korte tijd veel prijzen te bemachtigen. Mariana heeft zichzelf daarmee in korte tijd kunnen profileren als begrip in de nagelbranche. Bij het opleiden van nagelstylisten door het hele land, heeft ze niet alleen oog voor de inhoud van het vak maar ook voor het ondernemerschap en veilig en verantwoord werken. 

Nancy Jansen

Nancy Jansen is freelance nail educator en is een inspirator voor nagelstylisten over de hele wereld. De nail-art queen zit zo’n dertien jaar in het vak en je kan haar kennen van verschillende (inter)nationale wedstrijden. Ze heeft meerdere podiumplekken op haar naam staan. Zo belandde ze bij de Next Top Nail Artist wedstrijd in Amerika in de top drie. 

Nancy is niet alleen een nail artist, maar ook een ondernemer in hart en nieren. Als freelance educator maakt ze onder andere deel uit van de nieuwe opleidingen Hair & Nail Technician bij het Summa College en ze heeft haar eigen nagelstudio Attitude in Schijndel. Nancy daagt zichzelf continu uit om te innoveren en haar werk te perfectioneren en heeft professionalisering van de branche hoog in het vaandel staan. 

Annebelle Nooteboom

Annebelle Nooteboom combineerde twee passies, schrijven en nagels, in Nailed It Magazine. Sinds 2019 is zij oprichter en hoofdredacteur van hét online magazine voor de professionele nagelstylist. Na de opleiding journalistiek volgde Annebelle een opleiding tot nagelstylist. Als hobbymatig nagelstylist merkte zij dat er behoefte was aan meer informatie binnen het vak. Wat startte als een hobbyproject, groeide uit als een volwaardig online, magazine. 

Het doel van Nailed It Magazine is professionalisering in de branche stimuleren. Niet alleen door het delen van informatie, maar ook met de recent gelanceerde online ACADEMY. Nagelstylisten kunnen in hun eigen tempo en eigen tijd cursussen volgen op het gebied van social media, anatomie, pathologie en meer. 

Je leest hier meer over de Nagelstudio Awards.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.