Yessica Padberg gaat live met Christmas designs

Christmas nail-art

Pepyn Borrèl gaat maandag 14 december live met Yessica Padberg. Zij gaat aan de slag met Christmas nail-art. “Tijdens de kerst hebben we weinig tijd in de salon”, zegt Yessica. Daarom laat zij niet alleen de wat ingewikkeldere designs zien, maar ook snelle nail-art door het gebruik van stempelplaten. 

Yessica laat ook toffe designs zien met de cat eye gelpolishes. “Ik ga een art op een art maken.” Dat houdt in dat de ondergronden van de designs uit de cat eye gelpolishes bestaan, “en vervolgens gaan we daar weer een leuke art op maken, bijvoorbeeld een kerstbal.” Ook gaat zij cartoonachtige nail-art maken door te handpainten. Zij gebruikt onder meer de Cerisa Sweeties, masterpaints en de glitterspray. 

Designs en glitters 

Niet alle klanten willen nagels die volledig passen bij het kerstthema. “Kerst is natuurlijk maar twee dagen en daarom kiezen veel klanten voor glitters in plaats van nail-art.” Door de nieuwe glitter gelpolishes, Bal Masque, te combineren met de glass gelpolishes wil Yessica laten zien hoe je een prachtige ombre kan maken. “In de salon heb ik zelf twee soorten klanten met kerst: klanten die écht een kerstthema willen en klanten die vooral voor glitter gaan.” 

E-workshop volgen 

Volgens Yessica hoeft het niet ingewikkeld te zijn. “Laat je vooral inspireren door de e-workshop en kijk of je uit de moeilijkere designs kleine onderdelen kan gebruiken om een design te maken in de salon.” Wil je de live volgen? Kijk dan maandagavond om 20 uur mee met de e-workshop in de Facebookgroep van Nail Talk Live. Je kan een certificaat behalen met de huiswerkopdracht. 

Nailed It magazine deelt voorafgaand aan de live workshops een sneak peak met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.