3 slimme oplossingen voor het lakken van teennagels

teennagels lakken

Als nagelstylist kan je ervoor kiezen om ook de teennagels van de klant te lakken met nagellak of gellak. Zeker in de zomermaanden is dit een populaire behandeling. Aangezien dit slechts een onderdeel is van de behandelingen die je biedt, wil je liever geen dure pedicurestoel aanschaffen. Het kan ook zo zijn dat je hier geen plek voor hebt. Gelukkig zijn er slimme oplossingen die je kan toepassen waardoor je het voor jezelf en de klant een comfortabele behandeling maakt.

Voor het lakken van de teennagels moet je toch wel op zoek naar een oplossing. Wanneer je de klant in een gewone stoel laat zitten, krijg je al snel last van je rug door het bukken. Daarnaast is het vaak ook niet comfortabel voor de klant. Een simpele oplossing is een voetsteun. Je hebt deze in verschillende uitvoeringen. Zo kan je een losse voetsteun kopen, maar ook een voetsteun die vast zit aan een comfortabele stoel. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. 

Verder lezen?

Login of word lid om toegang tot dit artikel te krijgen. Je wordt al lid van Nailed It PRO vanaf €0,63Β  per week. Door lid te worden, krijg je toegang tot al onze premium artikelen op het gebied van ondernemen, marketing, salonmanagement en meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *