De leukste kerstacties voor jouw salon

kerstacties salon

De kerst is een drukke periode, maar het is het ideale moment om jouw salon verder uit te breiden. Denk aan leuke kerstacties, maar ook aan het promoten van producten in jouw salon. En heb je al gedacht aan een cadeaubon voor jouw salon? Laat je inspireren en benut de kerstmaand optimaal met deze leuke acties.  

Je kan de kerst niet zomaar voorbij laten gaan. Het is een drukke periode en waarschijnlijk geef jij jouw klanten een leuk geschenkje mee. Je kan de feestdagen goed gebruiken door kerstacties in te zetten voor jou salon. Zo kan je verder groeien. Het is het ideale moment om je winst per klant te verhogen. Bijvoorbeeld door jouw producten te promoten. 

Kerstacties salon

De productverkoop kan je stimuleren door leuke cadeaupakketjes samen te stellen. Besteed er extra aandacht aan en ga voor een feestelijke verpakking. Dit hoeft niet duur te zijn. Koop een rol met doorzichtige folie en pak de pakketjes in met een goud of zilver lintje. Wie het extra feestelijk wil maken, voegt glitters toe aan de verpakking. Denk aan pakketjes met handcrème, nagelriemolie, geurkaarsen of leuke sieraden. 

Cadeaubon 

In de maand december zijn klanten op zoek naar leuke cadeaus die ze kunnen geven aan familie en vrienden. Maak het je klanten makkelijk en presenteer je cadeaubon op een feestelijke, leuke manier. Zorg dat deze goed in het zicht staat. Dit alles maakt het makkelijker om producten te verkopen zonder dat je het gevoel hebt dat je de klanten te veel pusht. 

Lees ook:

Nieuwe afspraken 

Misschien ben je tijdens de feestdagen nog helemaal niet bezig met het nieuwe jaar, maar dit is wel het goede moment om nieuwe afspraken in te plannen. Klanten boeken in januari minder snel een afspraak, zo na de feestdagen. In januari en februari is het voor de meeste nagelstylisten dan ook wat rustiger. Je kan dit ook promoten door een kortingsactie bij je geschenkje te geven. Op die manier is er een grotere kans dat klanten in de rustigere maanden terugkeren. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *