Trend-alert: Jennifer Lopez’s Lip Gloss Nails

Lip gloss Nails

Stijlicoon Jennifer Lopez steelt de show met een nieuwe nageltrend tijdens de première van de film Shotgun Wedding. Tom Bachik, de vaste nagelstylist van JLo, noemt het ‘Lip Gloss nails with a glitter liner’ op zijn Instagram. 

Celebrity ‘MAN’icurist Tom Bachik doet niet alleen de nagels van Jennifer Lopez maar ook van beroemdheden zoals Selena Gomez, Camila Cabello, Michelle Williams, Hailee Steinfield, en Rachel Zegler.

ACADEMY

Meer verdieping in je vak? Wil je bijleren op het gebied van marketing, productkennis, veilig werken of hygiëne? Word PRO-member of bekijk het cursusaanbod in onze ACADEMY. Wij zijn er speciaal voor jou als professional.

Lip Gloss Nails 

De nagels die Bachik dit keer bij J Lo zette, kenmerken zich door een nude uitstraling met een glamoureuze glitterrand. Dus vraagt jouw klant naar de J Lo look? Dan weet je wat je te doen staat. Celebrity ‘MAN’icurist Tom Bachik plaatste ene korte uitleg op zijn Instagram:

De nagels van J Lo 

Wil je weten wat J Lo nog meer op haar nagels draagt? Opvallend aan de nagels van Lopez is dat ze niet alleen geschikt zijn voor de catwalk. Je kan de looks ook prima combineren bij je dagelijks outfit.

Lees ook:

Micro French Manicure 

Eind maart liet ze deze Micro French Manicure zetten. Dit is een update van de klassieke French Manicure. De nagels hebben een parelmoerachtige ondertoon en zijn licht doorzichtig. Lopez droeg de nagels, in combinatie met een paar statement ringen, naar de première van Air. 

Lees hier meer over alternatieven en over hoe je op een milieuvriendelijke manier kan werken met glitters.

Hi, 👋
Bedankt voor je bezoek!

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.