Volg nu: online cursus basiskennis voor de nagelstylist

Nailed It Magazine is al bijna 4 jaar hét online magazine voor de professionele nagelstylist. In die tijd hebben we heel wat experts gesproken en kennis gedeeld. De belangrijkste learnings hebben we voor je op een rij gezet in deze cursus basiskennis voor de nagelstylist. Want wat moet je weten op het gebied van hygiëne, productveiligheid, allergieën en nagelziektes? Na deze cursus ken je de basisbeginselen om verantwoord en veilig aan de slag te gaan als nagelstylist.

De cursus bestaat uit 6 modules met theorie, praktische vragen en een eindtoets. Na afronding van de volledige cursus ontvang je een e-book met de theorie. Zo kan je later op je gemak nog eens naar de theorie kijken.

Je kan de modules afzonderlijk volgen of je kan de volledige cursus ‘basiskennis voor de nagelstylist’ tijdelijk aanschaffen voor €139,- inclusief e-certificaat. Ben je PRO-member? Dan ontvang je tijdelijk €20 korting op de cursus! Je betaalt slechts €125,-. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

Wat leer je tijdens de cursus?

Je leert meer over…

●       de anatomie en pathologie van de nagel

●       een gezonde werkomgeving

●       hygiëne in de salon

●       veilig werken met (chemische) producten

●       ergonomisch werken

Waarom zou ik deze cursus volgen?

  • Leer meer over de basisbeginselen om verantwoord en veilig aan de slag te gaan
  • Je ontvangt de theorie na afloop als e-book
  • De cursus is specifiek gericht op nagelstylisten
  • Certificaat na voldoende afronding

Meld je aan

Aanmelden voor de cursus kan gemakkelijk via onze website. Hier vind je het volledige aanbod aan cursussen en modules. Na betaling met iDeal heb je direct toegang tot de volledige cursus.

Verwante artikelen

Met SEO meer potentiële klanten naar je nagelstudio trekken

Wist jij dat je je websiteverkeer kunt verhogen met een aantal slimme aanpassingen op je website? Dit heet search engine optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Online marketeer Nicole Haanen gaat in op de basisbeginselen die jij als nagelstylist kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat jouw website naar voren komt bij relevante zoekopdrachten. En dat…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks.

Anatomie van de nagel: deel 2, de nagelplaat 

Als nagelstylist is kennis van de natuurlijke nagel ontzettend belangrijk. Begrip van de anatomie (hoe je nagel in elkaar zit), pathologie (ziektes) en de functie van de nagel zijn de basis voor een goede nagelstylist. Wanneer je hier meer over weet, kan je hier namelijk ook naar handelen, behandelingen aanpassen en waar nodig doorverwijzen naar…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks.

[Special] De chemische risico’s van nagelproducten  

Als nagelstylist kom je in contact met chemische stoffen en vijlsel. Daar denk je misschien niet elke dag bij na, maar het kan gevaren met zich meebrengen. ‘Wanneer je in de cosmetische sector werkt, moet het als het ware allemaal gezellig zijn. Er wordt niet altijd gedacht aan de eventuele risico’s, maar eigenlijk ben je gewoon bezig met chemicaliën die schadelijk kunnen zijn’, zegt doctor Paul Scheepers van het Radboudumc.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *