Volg nu: online cursus basiskennis voor de nagelstylist

Nailed It Magazine is al bijna 4 jaar hét online magazine voor de professionele nagelstylist. In die tijd hebben we heel wat experts gesproken en kennis gedeeld. De belangrijkste learnings hebben we voor je op een rij gezet in deze cursus basiskennis voor de nagelstylist. Want wat moet je weten op het gebied van hygiëne, productveiligheid, allergieën en nagelziektes? Na deze cursus ken je de basisbeginselen om verantwoord en veilig aan de slag te gaan als nagelstylist.

De cursus bestaat uit 6 modules met theorie, praktische vragen en een eindtoets. Na afronding van de volledige cursus ontvang je een e-book met de theorie. Zo kan je later op je gemak nog eens naar de theorie kijken.

Je kan de modules afzonderlijk volgen of je kan de volledige cursus ‘basiskennis voor de nagelstylist’ tijdelijk aanschaffen voor €139,- inclusief e-certificaat. Ben je PRO-member? Dan ontvang je tijdelijk €20 korting op de cursus! Je betaalt slechts €125,-. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

Wat leer je tijdens de cursus?

Je leert meer over…

●       de anatomie en pathologie van de nagel

●       een gezonde werkomgeving

●       hygiëne in de salon

●       veilig werken met (chemische) producten

●       ergonomisch werken

Waarom zou ik deze cursus volgen?

  • Leer meer over de basisbeginselen om verantwoord en veilig aan de slag te gaan
  • Je ontvangt de theorie na afloop als e-book
  • De cursus is specifiek gericht op nagelstylisten
  • Certificaat na voldoende afronding

Meld je aan

Aanmelden voor de cursus kan gemakkelijk via onze website. Hier vind je het volledige aanbod aan cursussen en modules. Na betaling met iDeal heb je direct toegang tot de volledige cursus.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Anatomie van de nagel: deel 2, de nagelplaat 

Als nagelstylist is kennis van de natuurlijke nagel ontzettend belangrijk. Begrip van de anatomie (hoe je nagel in elkaar zit), pathologie (ziektes) en de functie van de nagel zijn de basis voor een goede nagelstylist. Wanneer je hier meer over weet, kan je hier namelijk ook naar handelen, behandelingen aanpassen en waar nodig doorverwijzen naar…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *